dragan_djordjevic_trensme_par_sme
Ðorđević: Ja sam najslabije plaćeni trener u Srbiji

Fudbaleri Smedereva u subotu dočekuju čačanski Borac u 17. kolu Superlige, a domaći igrači Zoran Todorov i Stevan Kovačević istakli su da očekuju osvajanje sva tri boda.
-Ekipa Borca se pojačala na svim pozicijama i očekujem tešku utakmicu. Oni su zabeležili pobedu u prvom kolu protiv Javora, ali i mi smo uzeli prva tri boda, što nam uliva dodatno samopouzdanje – rekao je igrač sredine terena Todorov na konferenciji za novinare u Smederevu.
Njegov kolega Stevan Kovačević kazao je da očekuje dobru igru i podršku sa tribina.
-Bitna utakmica za nas. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju i da ćemo obradovati ljude koji budu došli da nas bodre i koji su se uželeli fudbala – naveo je Kovačević.
Izostanak šefa stručnog štaba „oklopnika“ Dragana Ðorđevića i na današnjoj konferenciji za novinare, podgrejao je sumnju da će se na čelu smederevskog tima uskoro naći instruktor mlađih kategorija u FSS, Miloš Velebit. 
Ðorđević je povodom ovih, kako je rekao, čaršijskih priča, rekao da je za susret sa novinarima pred utakmicu sa BSK-om bio sprečen, a danas „nije hteo da maleriše“ jer je posle toga pobeđen BSK u Borči sa 1:0.
-Imam stabilan ugovor sa Smederevom, koji važi još godinu dana. Za sebe tvrdim da sam najslabije plaćeniji trener u ligi i da bi od eventualnog raskida ugovora, veću štetu imao klub – rekao je Ðorđević.
Utakmica protiv Borca iz Čačka biće odigrana u subotu od 14 sati, na stadionu kraj Stare železare, a ulaz će biti besplatan.

Povezana vest:  Navijačke grupe tema zatvorene sednice dva odbora