massimo_moratti

Morati: Inter ne traži novog trenera

 

Predsednik italijanskog Intera Masimo Morati negirao je danas da je počeo razgovore sa potencijalnim kandidatima koji bi mogli da zamene sadašnjeg trenera Klaudija Ranijerija.

-Nije lako treneru da radi kada mediji non-stop pišu o njegovoj smeni. Nismo kontaktirali nijednog drugog trenera. Ranijeri je profesionalac, obavlja svoj posao u skladu sa ugovorom i ima moju punu podršku – rekao je Morati italijanskim medijima.

Povezana vest:  Paunović: Ponosan sam na tim

Kao mogući kandidati za novog trenera Intera u lokalnoj štampi pominjali su se Portugalac Andre Viljaš Boaš i Francuz Loran Blan. Inter je u poslednjih sedam utakmica u Seriji A osvojio samo dva boda, večeras igra protiv Kjeva, a sledeće nedelje u Ligi šampiona igra revanš osmine finala sa Olimpikom iz Marselja. Morati je dodao i da razume nezadovoljstvo navijača zbog loših igara i rezultata.

Povezana vest:  Nikolić: Vidi se pomak, ali možemo još bolje

-Znam da su nezadovoljni, pa, i ja sam kao navijač očekivao bolje rezultate. Radimo na tome da ekipi i klubu bude bolje i da konačno krenemo napred – zaključio je Morati, čiji klub trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Serije A.