Nina_Jankovic_2_Hugo_Boss_8_mart

Constrakta_i_Zoe_Kidah_Hugo_BossPoznati na predstavljnaju  Hugo Boss kolekcije PROLEĆE / LETO 2012

Sinoć je čuveni stilista Ašok Murti uz pomoć mlade glumice Nine Janković predstavio Hugo Boss kolekciju za proleće / leto 2012. Uz izložbu fotografija Mike Kneževića, Nina je predstavila sve tri Boss kolekcije Boss women, Boss orange i Boss green, a Ašok Murti je davao razne savete.U druženju i koktelu, pored mnogobrojnih novinara uživale su i Zoe kidah i Constrakta – Zemlja gruva, Duška Jovanić, Dušica Spasić, Nataša Marković, Dragana Ćosić, Roksanda Đorđević, Maša Mileusnić, Jelena Ivanović, Vanja Govorko, Tamara Bakić i mnoge druge dame…

{vsig}HUGO_BOSS_PROLECE_2012{/vsig}

BOSS BLACK WOMENSWEAR PROLEĆE / LETO 2012

Kolekcija koja nosi nazi  “VELIKI BEG” inspirisana je ženom koja je uvek u pokretu bilo da putuje poslovno ili na odmor.

Povezana vest:  Auto muke Čarlija Šina

Ona je uvek u žurbi, stalno se pakuje i raspakuje, zato su joj potrebni komadi odeće koji odgovaraju svakoj prilici – od poslovnih do onih koji su namenjeni njenom zadovoljstvu.

Ova dama je senzualna i uvek iznova inspirisana atmosferom i bojama mesta i kultura koje upoznaje na svojim putovanjima.

BOJE

Sunčane, peščane plaže i predeli u večnom pokretu poslužili su kao pozadina za paletu novih intenzivnih boja kojom BOSS boji svoju letnju kolekciju

Sa akcentima u hibiskuscrvenoj, ružičastoj, bojama maline i tamarilo crvene, BOSS ženska kolekcija za leto  2012  obiluje jakim uticajima različitih modnih stavova i modernog stila i oslikava zenu punu samopouzdanja.

Povezana vest:  Štadin Zdravstveni izveštaj za decembar 2022: Briga o ishrani je temelj zdravlja

BOSS ORANGE WOMAN PROLEĆE / LETO 2012

DUHOVNI ELEMENTI , LJUBAV I SLOBODA

Inspiracija za ovu kolekciju je hipi kultura iz 70-ih godina prošlog veka.

Kombinovana je sa motivima Indije što se najviše vidi u upotrebi jarkih boja, bogatih materijala i sveprisutnoj upotrebi veza.

Duh kolekcije najbolje se vidi u dugim haljinama i suknjama koje su izradjene od super  mekih materijala potpuno prekrivenim štampom.

BOJE

Kolekcija se deli na dva segmenta “zemlja” i “pijaca cveca”  U prvom dominiraju  prirodne boje sa efektom suncem izbledelog materijala –bela, bledo žuta, plava, melirano siva, narandžasta i mornarsko plava dok u segmentu “pijaca cveca” boje postaju intezivnije sa belom kao bazom kojoj se kontrastiraju koralno crvena, tropsko zelena, egzotično ljubičasta i crna

Povezana vest:  Nedelja Dobrog dela 2 od 18 - 22. novembra u KC GRAD

BOSS GREEN WOMAN

ROYAL ASCOT/ETHNIC GOLF

Dizajnerski pristup ove sezone je spoj zabave i tradicije, boja I tehnologije spojenih u jedan otvoreni ali nenametljiv sportski lifestyle stil

Pored premijum sportske kolekcije namenjene muškarcima  i ženama opuštenog stava, koji se sportom bave rekreativno, BOSS Green takodje nudi Pro(profesionalnu)  kolekciju koja se fokusira na funkcionalnosti i namenjena ozbiljnim golferima.

Ove sezone, Hugo Boss je proizveo specijalno izdanje kolekcije u saradnji sa šampionom profesionalnog golfa Martinom Kaymerom!