Veliko_srce_vrtic_Leptiric_Vlade_Divac_Natasa_Strugarevic_Eurobank_EFG

Rekonstruisano treće igralište od sredstava iz humanitarne MasterCard kartice

U Novoj Pazovi je svečano otvoreno igralište vrtića „Leptirić“, obnovljeno sredstvima prikupljenim humanitarnom MasterCard karticom „Veliko srce“ koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac“.  Igralište vrtića „Leptirić“ i sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom u cilju postizanja potpune inkluzije i bezbrižnog odrastanja svih mališana.

-Humanitarna kreditna kartica kojom sa našim prijateljima iz Fonda „Ana i Vlade Divac“ rekonstrušemo dečija igrališta predstavlja najefikasniji način da direktno upotrebimo naše bankarsko znanje i resurse kako bismo uradili nešto korisno za društvo i budućnost naše dece. Takođe, ova kartica predstavlja najlakši način na koji naši klijenti mogu da doprinesu lepšem odrastanju svoje dece, bez dodatnih troškov – reči su Nataše Strugarević, direktorke ljudskih resursa Eurobank EFG.

Povezana vest:  Festival "JAPANIZAM! 2010." od 01. do 04. juna

Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac“ lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije bez dodatnih troškova, a vrtić „Leptirić“ je treće u nizu obdaništa čije je igralište renovirano iz sredstava prikupljenih iz ove kartice.

Povezana vest:  EU podrška razvoju turizma na Staroj planini: zelena rešenja i anti-COVID mere

Vlade_Divac_otvara_igraliste_vrtica_Leptiric

Naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac izrazio je zadovoljstvo brzinom kojom se odvija projekat „Veliko srce“ i dodao: – Humanitarna kartica predstavlja jedan od najjednostavnijih načina da poslovni ljudi i korisnici kreditnih kartica podrže lepše detinjstvo dece koja pohađaju državne vrtiće.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom „Veliko srce“ (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond „Ana i Vlade Divac“ izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za  MasterCard karticu „Veliko srce“ neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu „Veliko srce“, biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji.  Naredno igralište koje će biti obnovljeno pripada preškolskoj ustanovi “Veverica” u Pančevu i biće otvoreno u aprilu ove godine.

Povezana vest:  Festival sireva Balkana 7. i 8. maja u Domu omladine Beograda