lutke_u_izlogu

SRPSKI TOP MODEL

Takmičenje napustila Jelena Petrović, Počele prve svađe i ogovaranja

 

Trinaest devojaka koje se bore za prvu titulu Srpskog top modela u III epizodi krenulo je na Kopaonik. Tamo ih je čekao modni izazov: na Vučjoj stazi, na 1.900 metara nadmorske visine slikale su se prilično oskudno odevene. Dejana je na prvom snimanju skinula pirsing sa jezika, ali ostao je još jedan, na pupku. Fotograf Miša Obradović je opet bio iznenađen, zahtevao je da ga skine, ali budući da je to uradila neposredno pred takmičenje pirsing nije smeo da se dira.

Fotografi su zaključi da je većina devojaka ponovila iste greške, ali su im odali priznanje za hrabro držanje u hladnim uslovima, a najbolja je bila Tijana Bajin.

Takmičarke su imale i kasting za novi katalog Spa centra hotela Grand.

Povezana vest:  Premijera serije “Tod Sampson: U tuđoj koži” na Discovery kanal

Tijana, Ana i Nera izašle su brže nego što su ušle. Tamara je bila prilično zbunjena i neljubazna prema klijentu, Jelena je bila dezorjentisana, dok su Kristina i Katarina bile na visini zadatka, pa su izabrane od strane klijenata. I dok su njih dve snimale na bezenu i u džakuziju, ostale devojke su dobile zadatak „lutke iz izloga“. Najbolja je bila Bojana koja je za nagradu dobila uživanje u Spa centru.

Na finalnom testu III epizode devojka su imale modnu reviju na kojoj su nosile krzno, ali i cipele i sandale dva i tri broja veće ili manje. Prema rečima Ivane Stanković i to može da ih zadesi u poslu, a svrha ovog zadatka je da pokažu kako mogu da se snađu i u takvim situacijama.

Međutim, Tamara Grujić je obula cipele koje joj odgovaraju, ali se ipak nije pokazala na pisti. Žiri joj je zamerio kako ne može da uhvati ritam, a skrenuli su joj pažnju i na igled.

Povezana vest:  Novi Max Original dokumentarni film „Apolonija, Apolonija" na HBO Max

– Butine su ti opuštene, nemaš mišića i to jako ružno izgleda na pisti – zaključila je Ivana, dok su Miša i Nenad bili oštriji.

– Treska se, znaš kako se treska?! – izjavio je fotograf, a vlasnik modnog studija Click je bio još konkretniji: – Tebi stvarno kipi sa svih strana!

Tijani Bajin su skrenuli pažnju na ponašanje, na šta se ona ironično nasmejala i rekla kako su njihove kritike smešne.

– U ovom poslu je sve važno. I kako se slikaš, odnosiš prema klijentu, da li se trudiš, kako se ponašaš,  kakav odnos imaš s devojkama i kakav utisak ostavljaš na nas. Ti si se pokazala dobra u samo dve stavke – ocenio je Nenad Radujević, dok je Miša Obradović zaključio da je Tijana veoma nevaspitana.

Povezana vest:  Prva sezona serije „Troj" od 6. novembra na Discovery kanalu

– Šokirani smo njenom arogantnošću, nepoštovanjem nas kao žirija. Da je u inostranstvu i da se tako ponela prema klijentima, oni bi joj samo prstom pokazali da izađe napolje – smatra Ivana Stanković.

Međutim, Tijana je dobila još jednu šansu i nije ispala, a šou je napustila Jelena Petrović.

– Očekivala sam da ću ispasti, ali ipak sam razočarana. Mislim da su se sve devojke trudile više od mene, da su bile bolje. Ako mi se bude pružila prilika da se bavim manekenstvom probaću, ali mislim da ja nisam za ovo – izjavila je Jelena nakon eliminacije.

Sledeća epizoda Srpkog top modela by Ivana Stanković na programu je u sredu 6. aprila u 22h.