robert_prosinecki_cz_ogk

JELEN SUPER LIGA

Robert Prosinečki: Bolji smo od Javora, pobedićemo u Ivanjici

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da je njegova ekipa mnogo bolja od Javora i da očekuje pobedu na gostovanju u Ivanjici.

-Svakako da neće biti lako, Javor je dobar tim koji želi da pruži kvalitetnu partiju protiv nas, kao uostalom i sve ekipe u Srbiji. Teren je nešto manjih dimenzija, ali smatram da smo mnogo bolja ekipa i da ćemo zabeležiti pobedu – optimista je šef stručnog štaba.

Povezana vest:  Mančester moli navijače za strpljenje u slučaju Runi

Šef stručnog štaba crveno-belih najavio je i određene promene u timu, ali nije otkrio imena igrača.

-Promena u postavi će verovatno biti, i ona zavisi od eventualnih povreda i umora pojedinaca. Videćemo kakva će situacija biti posle meča sa Javorom, u kome važimo za velikog favorita i ne bežimo od toga – zaključio je Prosinečki.

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić podsetio je da je Javor u prošlosti bio nezgodan rival.

Povezana vest:  Italija na Kupu konfederacija

-Tradicija govori da smo u mečevima sa Ivanjičanima umeli da se sapletemo, ali verujem da to sutra neće biti slučaj. Važe za tvrdu ekipu i verovatno će pokušati da nas iznenade. Mi ulazimo u seriju teških mečeva i gustog rasporeda utakmica, tako da sutrašnji povoljan rezultat može dosta da nam pomogne na planu atmosfere i samopouzdanja – zaključio je Tošić.

Povezana vest:  Ture: Siti nije mašina, Čelsi favorit za titulu

Utakmica 17. kola Superlige Javor – Crvena zvezda igra se sutra od 14 sati u Ivanjici.