jagodina_stadion

Na stadionu Jagodine reflektori do leta

 

Predsednik fudbalskog superligaša Jagodine Goran Milanović izjavio je danas da će klupski stadion dobiti reflektore za tri do četiri meseca, a najdalje do jesenjeg dela prvenstva.

-Skupština grada je raspisala tender i po logici stvari očekujemo da će reflektori biti postavljeni do leta – rekao je Milanović na otvaranju „Blu kafea“ u sastavu stadiona.

Povezana vest:  ADIDAS PREDSTAVIO PREDATOR INSTINCT SUPERNATURAL KOPAČKE

-Želimo da prvu utakmicu u evropskom takmičenju odigramo pod reflektorima – dodao je Milanović i ocenio da bi Jagodinci mogli da izbore plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

On je napomenuo da su za instaliranje reflektora već urađene dve trafostanice, a da je raspisan tender za stubove i radove koje treba obaviti da se stubovi povežu na trafostanice.

Povezana vest:  Gvardiola: U ovom trenutku možda ne možemo da se takmičimo protiv najboljih

-Sijalice ćemo dobiti kao donaciju Fudbalskog saveza Srbije, odnosno UEFA. Novootvoreni kafe deo je infrastrukture stadiona, u boji je kluba i otvorenog tipa, površine 120 kvadratnih metara. Namenjen je prijateljima kluba, igračima i navijačima, tako da će stadion živeti i kada se ne igraju utakmice – poručio je Milanović.