ristovski_fk_novi_pazar

Ristovski: Sve osim poraza na Banjici je uspeh za Novi Pazar

 

Trener fudbalera Novog Pazara Ljubomir Ristovski rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica u 17. kolu Super lige Srbije protiv Rada na Banjici i da će „sve osim poraza biti uspeh“.

-Očekuje nas teška utakmica i sve osim poraza bio bi uspeh za Novi Pazar. Rad ima mladu ekipu i radi se o timu koji igra slično nama i koji nije imao rezultate u prvom delu sezone. Sada ih je ponovo preuzeo Marko Nikolić, odličan stručnjak – kazao je Ristovski novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Povezana vest:  Đanluka Zambrota: Vratio sam se jer želim stoti nastup u reprezentaciji

On je istakao da je pokušao da smiri euforiju kod svojih igrača posle nerešenog ishoda sa Partizanom (1:1) u prošlom kolu.

-Krajnji rezultat će pokazati da li sam uspeo u svojim namerama. Dobro smo se pripremili i raduje me činjenica da mogu da računam na sve fudbalere, osim Emira Lotinca koji će pauzirati zbog žutih kartona. U odnosu na meč protiv Partizana biće još nekih promena u timu – rekao je Ristovski.

Povezana vest:  LIGA EVROPE,Zvezda odigrala nerešeno bez golova sa Bordoom

Trener Novopazaraca je istakao da odlično poznaje protivnika, pošto je ekipu Rada gledao dva puta u poslednjih mesec dana.

-Pratio sam ih tokom priprema u Antaliji i na prolećnoj premijeri protiv Metalca. Mislim da će protiv nas igrati nešto ofanzivnije, ali ne verujem da kolega Nikolić može da me iznenadi – zaključio je Ristovski.

Prvotimac Novog Pazara Miloš Marković izrazio je očekivanje da će se njegova ekipa vratiti iz Beograda sa osvojenim bodovima.

-Napravili smo dobar posao protiv Partizana i želimo da na Banjici pokažemo svu svoju snagu. Svesni smo da se od starih uspeha ne živi, pa protiv Rada očekujem nove bodove – rekao je Marković.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati utakmica sedmog kola sspanske Primere i tabela

Fudbalski savez Srbije je duel između Rada i Novog Pazara, koji će početi u 14.00, proglasio za utakmicu visokog rizika. Na stadionu Rada očekuje se da bude i 250 navijača gostujućeg tima. Ekipa sa Banjice zauzima 11. poziciju na tabeli sa 17 bodova, dok su Novopazarci na 14. mestu sa pet bodova manje.