avram_grant_pripreme_2012

Avram Grant: Protiv Slobode započinjemo seriju pobeda

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da nakon prošlonedeljnog remija u Novom Pazaru očekuje reakciju i pobedu protiv užičke Slobode, kao i u svim preostalim utakmicama do kraja šampionata Srbije.

-I najboljim timovima na svetu dešava se da izgube bodove, ali ono što je meni bitno jeste da ekipe posle toga reaguje na pravi način. Jesenas nas jer Sloboda jedina pobedila (2:1), ali naš cilj je da osvojimo bodove i sujtra i sve do kraja – rekao je Grant na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Maradona trener Al Vasla iz Dubaija

Izraelski stručnjak kazao je da je atmosfera u ekipi dobra i da su igrači kvalitetno radili prethodnih dana.

-Vrlo sam srećan što ćemo imati bolji teren nego u Novom Pazaru. To vam je kao u pozorištu, svakom glumcu potrebno je da ima dobru pozornicu. Ipak, to nije opravdanje i moramo da pobeđujemo na svakom terenu.

Povezana vest:  Samo Hanover pobedio, kiks Šalkea

Crno-beli će protiv Užicana igrati bez Kamare, ali Grant nije hteo da otkrije ko će reprezentativca Sijera Leonea zameniti u startnih 11.

-Igraćemo napadački, kao i uvek kad je Partizan u pitanju. Moramo da budemo oprezniji kod kontranapada, jer smo u Novom Pazaru na taj način primili jedini gol. Imam poverenja u sve igrače, veoma je važno da jedan tim ima dugu klupu, što se videlo i u minulim mečevima Lige šampiona – zaključio je Grant.

Povezana vest:  FSS: Crvenoj zvezdi ukinuta zabrana registracije igrača

Utakmica 17. kola Superlige Partizan – Sloboda igra se sutra od 19 časova na stadionu u Humskoj.