tomislav_karadzic__pazova

Tomislav Karadžić: Napad na Markovića je predimenzioniran

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić osudio je danas napad na fudbalera Partizana Lazara Markovića, ali je istakao da mu se čini kako je taj incident predimenzioniran.

-Klubovi moraju da ponesu veću odgovornost u komunikaciji sa navijačima. U konkretnom slučaju napada na Lazara Markovića, mislim da je zatajila redarska služba. Čini mi se da je taj napad predimenzioniran i ne bi trebalo da od muve pravimo medveda. U svakom slučaju, uslediće reakcija, organi FSS rade i već u četvrtak biće izrečene kazne – rekao je Karadžić nakon potpisivanja ugovora o saradnji sa ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije.

Povezana vest:  FK Crvena zvezda: Koga to štiti Dragan Đurić?

On je istakao da u celoj ovoj situaciji ne smemo da budemo nerealni, ali ni preveliki optimisti.

-Ne možemo samo da kažnjavamo Novi Pazar ili Spartak, već moramo da imamo isti odnos i prema Crvenoj zvezdi i Partizanu – zaključio je Karadžić.

Grupa navijača Partizana u subotu je posle utakmice sa Slobodom (0:0) preskočila ogradu južne tribine stadiona u Humskoj i na atletskoj stazi pokušala da se „raspravi“ sa igračima crno-belih. Najgore je prošao Marković, za kojeg se prvo pretpostavljalo da je dobio šamar, ali je on to demantovao i rekao da je samo bio odgurnut.

Povezana vest:  KPR i Reding podelili bodove, nerešeno i u Liverpulu