robert_prosinecki_2_cz_ogk

Robert Prosinečki: Imam mnogo razloga za optimizam

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da meč sa Smederevom za njegovu ekipu predstavlja početak teške serije, ali da ima mnogo razloga za optimizam.

-Ulazimo u seriju teških mečeva, ali ne plašimo se. Dobro radimo, motivisani smo i zbog toga imam dosta razloga za optimizam. Smederevo je neugodna ekipa, koja će se, pretpostavljam, opredeliti za defanzivu i pokušati da nas ugrozi iz kontre i polukontre. Uprkos tome, verujem u sigurnu pobedu i dobru igru kako bismo još više dobili na samopouzdanju i dobroj atmosferi – rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare na Marakani.

Povezana vest:  Konte i Kapelo podržavaju uvođenje tajm-auta

Šef stručnog štaba crveno-belih najavio je određene izmene u sastavu u odnosu na prethodnu utakmicu sa Javorom.

-Lazović je već u Ivanjici osetio dozu umora, jer je nastupao i za reprezentaciju, tako da on kao i Tošić, zbog kartona, neće nastupiti sutra. Neće igrati ni Mijailović, ali to ne menja ništa u našim očekivanjima. Kasalica se takođe oporavio i postoji mogućnost da dobije izvestan prostor na sutrašnjem meču – zaključio je Prosinečki.

Povezana vest:  Prandeli preuzeo Italiju, očekuje brz povratak pobednika

Igrač sredine terena crveno-belih Luka Milivojević na prošloj utakmici u Ivanjici asistirao je kod sva tri gola Zvezde.

-Nijedan meč se ne može dobiti ako ne uđemo maksimalno koncentrisano. Moramo da budemo od samog starta angažovani i borbeni, jer samo na taj način možemo iskazati kvalitet koji posedujemo i pojedinačno i kao tim – kazao je Milivojević.

Povezana vest:  PSŽ najplaćeniji tim na svetu, ispred Reala i Sitija

Utakmica 18. kola Superlige Crvene zvezda – Smederevo igra se sutra od 18.30, a ulaz na Marakanu biće slobodan.