Filip_Jankovic_-_The_Chance2_resize

THE CHANCE U SRBIJI

Filip Janković poziva sve talentovane tinejdžere da pokažu svoj talenat na svetskoj sceni

The Chance – globalna potraga za novom fudbalskom zvezdom pružiće priliku jednom mladom fudbalskom amateru iz Srbije, da postane svetski poznat fudbaler. Delta Sport i Nike su danas u novoj Nike prodavnici u šoping centru Delta City, predstavili ambasadora projekta The Chance u Srbiji – sedamnaestogodišnjeg Filipa Jankovića, člana seniorskog tima FK Crvena zvezda. Na druženje sa mladim fudbalerom dosao je veliki broj njegovih obožavatelja, a on je tu priliku iskoristio da predstavi raspored kvalifikacija za projekat The Chance – potragu za novim fudbalskim majstorom, kao i detaljni mehanizam ovog takmičenja u Srbiji.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu da se prijave individualno ili u timovima, praveći Team page na Fejsbuk stranici Nike Football Srbija. Vrhunski Nike skauti izabraće najtalentovanije, koji će proći na lokalna takmičenja, a zatim i na državna. The Chance je jedinstvena, globalna, fudbalska potraga koja pruža mogućnost amaterima da se dokažu na elitnoj sceni i podignu nivo svoje igre na čuvenoj školi fudbala FK Barselona.

Povezana vest:  Italijanski mediji o azurima: Sramota, nikad lošije! Lipi, ovo je tvoja krivica!

Sudeći po reakciji mladih ljubitelja fudbala, Filip je savršen izbor za ambasador projekta The Chance, u Srbiji, zbog neospornog talenta kao i zbog dobre reputacije u srpskom fudbalu. Njegov put uspeha, od skupljača lopti do člana prve postave fudbalskog kluba služiće kao inspiracija svim mladim fudbalerima. Finalisti projekta The Chance imaće priliku da treniraju sa Filipom i od njega će dobiti korisne savete kako da poboljšaju svoju igru tokom kvalifikacija i finala ovog takmičenja.

The Chance je sjajan projekat koji pruža šansu mladim i talentovanim tinejdžerima da iskažu svoj talenat i postanu popularni. Kako sam, i sam, dobio priliku da dokažem svoj potencijal, posebno mi je drago što sam deo ovog projekta i  i što ću moći da testiram sposobnosti mladih talentovanih igrača. The Chance podržava strastvene igrače i najbolje tehničare, pružajući priliku da budu primećeni“, izjavio je Filip Janković.

Povezana vest:  Van der Vart pokidao liogamente skočnog zgloba

The Chance u Srbiji

Aleksandar Janković, selektor mlade fudbalske reprezentacije, zajedno sa Filipom Jankovićem će pružiti priliku jednom talentovanom tinejdžeru da postane deo glogalnog takmičenja.

Igrači iz Srbije i 54 druge države širom sveta uzeće učešće u ovogodišnjem izdanju The Chance takmičenja. Najboljih sto učesnika, koje će posmatrati vrhunski Nike treneri, putovaće na veliko finale, u Španiju, koje će se održati u čuvenoj Barseloninoj akademiji fudbala. Odabranih sto će iskusiti vrhunske uslove treniranja poznatih asova, strategije elitnih trenera i savete nutricionista, psihologa, fizioterapeuta. Finalisti će u Barseloni, biti deo intenzivnih treninga i takmičarskog rasporeda, dok će treneri svetske klase procenjivati njihove mogućnosti. Igrači će biti ocenjeni pomoću NIKE SPARQ, trenerskog i kondicionog sistema koji pomaže pojedincima da postanu bolji sportisti. Nike će izabrati 16 najtalentovanijih momaka koji će kao nagradu imati priliku da prođu kroz četvoronedeljni vrhunski trening proces, koji se doživljava jednom u životu a to je da se upoznaju se sa još nekim svetski poznatim fudbalskim akademijama, kao što su akademije Mančester Junajteda i Mladog nacionalnog tima Sjedinjenih Američkih Država.

Povezana vest:  Jovetić: Kad imam poverenje sve je lakše

Kandidati The Chance projekta ziveće živote najpopularnijih sportskih asova i treniraće u najboljim uslovima, pod budnim okom klupskih trenera i skauta, što će biti zlatna prilika da budu primećeni i potpišu profesionalni ugovor.

 

{vsig}FILIP_JANKOVIC_THE_CHANCE{/vsig}