Prosinecki_BSK_Borca_Crvena_Zvezda

Prosinečki zadovoljan, Kaplanović žali zbog četvrtog gol

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv BSK-a u Borči, ali da će njegov tim „popraviti neke stvari“ za derbi sa Parizanom u polufinalu Kupa Srbije.

-Moram da budem zadovoljan, a za Partizan ćemo popraviti neke stvari. Danas smo dobro trčali i stalno bili u dominaciji. Igrali smo dobro tokom celog susreta. Tačno je da nismo realizovali mnogo šansi, ali dali smo četiri gola – rekao je Prosinečki novinarima posle pobede sa 4:1 u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Povezana vest:  Mojes oduševljen Vidićem i Ivanovićem

On je dodao da ga ne brine veliki broj promašenih prilika Kolumbijca Kristijana Borhe, koji je u 70. minutu, ipak, uspeo da postigne treći gol za Zvezdu.

-Borha je mogao da postigne gol ranije. Znamo da će se pričati kako je promašivao, ali ulazio je u šanse i dao evro-gol na kraju. Ja nisam bio nervozan zbog njega i zadovoljan sam njime. Bori se, ali treba da bude smireniji u završnici – ocenio je Prosinečki.

Povezana vest:  Figo: Nije tačno da je cela Afrika za Blatera

Trener BSK-a Veličko Kaplanović kazao je da su njegovi igrači danas igrali „najlakšu utakmicu“, pošto nisu imali pritisak pobede.

-Parirali smo koliko smo mogli. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Pokušali smo da se predstavimo u što boljem svetlu. Mislim da nismo morali da primimo i četvrti gol – dodao je Kaplanović.

Povezana vest:  Konte: Još malo do odbrane šampionske titule

Strelci za Zvezdu bili su Kadu u 12, Darko Lazović u 68. i 93. iBorha u 70. minutu, dok je gol za BSK postigao Milan Vignjević u 14.  Izabranici trenera Roberta Prosinečkog narednu utakmicu igraće u sredu u 19.00, kada na „Marakanu“ dolazi Partizan u prvom meču polufinala Kupa Srbije.