Grant_Partizan_Sloboda

Grant: Ovo je Partizan blizu onoga kakav želim da bude

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant posle ubedljive protiv Jagodine (4:0) rekao je da je njegova ekipa u nastavku prvenstva može da igra još bolje i da je ova igra veoma blizu modela kojem teži.

-Srećan sam zbog pobede i zbog igre, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo se dobro kretali i stvarali šanse. Verujem da možemo još bolje u narednim mečevima. Ovo je bilo načina na koji želim da ekipa igra. Razlika u odnosu na prethodne meče je u tome što smo večeras bolje koristili prilike – izjavio je Grant.

Povezana vest:  Pele: Mesi je pokazao da je bolji od Ronalda

On je dodao da ne zna koliko je ozbiljna povreda Vladimira Volkova i da će tek posle detaljnih analiza biti poznato da li će levi bek biti spreman za duel sa Zvezdom u polufinalu Kupa.  Izraelski stručnjak posebno je istakao dobru igru Nikole Aksentijevića i Saše Ilića.

-Očekivao sam ovo od Aksentijevića, jer se radi o mladom igraču koji sjajno trenira i ima veliki potencijal. Takođe, kapiten Ilić je ponovo pokazao da je fantastičan, postigao je sjajne golove i zaslužio svaku pohvalu.

Povezana vest:  Anelka želi da ostane u Čelsiju

Trener Jagodien Simo Krunić uprkos ubedljivom porazu rekao je da ne može da bude nezadovoljan, pošto su meč odlučili rano primljeni golovi.

-Dali smo sve od sebe i pokušali smo da igramo sa Partizanom. Presekla su nas dva rano primljena gola, a i treći je pao u nezgodno vreme, krajem poluvremena. Posle je bilo teško da se vratimo u meč. Žao mi je zbog prekida serije od tri uzastopna trijumfa – istakao je Krunić.

Povezana vest:  Murinjo: Strahovali smo do kraja utakmice!