paul_scholes

Vijera: Skolsov povratak je slabost Junajteda

 

Bivši fudbaler, a sada savetnik Mančester Sitija Patrik Vijera rekao je danas da je povratak Pola Skolsa u Mančester Junajted dokaz slabosti tima, koji sa klupe predvodi Aleks Ferguson.

Skols je fudbaler kojem se divim, jedan od najboljih engleskih igrača u poslednje vreme i nastavak karijere je dobar potez i za njega i klub. Ipak, mislim da je to dokaz slabosti kluba koji mora da vraća igrača sa 37 godina – rekao je Vijera.

Povezana vest:  Del Boske brine za Fabregasa

Vijera je dodao da bi gradski rival trebalo da se zabrine, jer je u poslednje vreme počeo da gubi talentovane igrače poput Ravela Morison.

-Junajted će u narednim godinama imati problema da se nosi sa ostalim ekipama, jer uz sav respekt prema Skolsu, to pokazuje da nemaju dovoljno talentovanih igrača da ga zamene – rekao je Vijera.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Hanover želi na vrh, Hamburg ispustio pobedu

Vijera je bio član čuvene reprezentacije Francuske koja je 1998. osvojila titulu prvaka sveta, a dve godine kasnije trofej šampiona Evrope. Za nacionalni tim odigrao je 107 utakmica i postigao šest golova, a tokom karijere igra je za Kan, Milan, Arsenal, Juvantus, Inter i Mančester Siti.