01_metalika

Sedam prostorija za članove benda „Metalika“

 

Za članove benda „Metalika“, koji će održati koncert 8. maja na Ušću, iza scene će biti obezbeđeno sedam prostorija, sa neophodnim nameštajem, a predviđene su posebne prostorije za predgrupe, produkciju i tehničko osoblje, saopštio je danas organizator Beogradska arena.

Članovi „Metalike“ zahtevali su da imaju garderobu, sobu za hranu, sobu za štimovanje, sobu za presvlačenje, sobu za masažu, sobu za osoblje i još jednu, dodatnu prostoriju. Nemaju specijalne zahteve u pogledu izgleda prostorija i dovoljno je da se u njima nalazi najneophodniji nameštaj, kao što su stolovi i stolice.

Povezana vest:  Veče filmske muzike u "X Faktoru"

Članovi benda zamolili su da svakome na odgovarajućoj strani bine bude ostavljeno osvežavajuće piće – voda, sokovi i energetski napici. Menadžer „Metalike“ zadužen za turneju posetio je Beograd tokom proteklog vikenda, kako bi sa organizatorima proverio teren i dogovorio sve detalje, a kako je ranije najavljeno za izgradnju privremenog „naselja“ na Ušću i kompletnu organizaciju koncerta biće angažovano 1.000 ljudi.

Povezana vest:  Gabi, Meri i Tereza počinju turneju po Srbiji

„Jelen Live“ i „Arena Beograd“, kako je navedeno, pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu.  Bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato, a biće nabavljene i pumpe koje će istiskivati vodu i kabanice za tehničko osoblje. U prodaji još uvek ima ulaznica za parter po ceni od 3.300 dinara i za tribine 5.500 dinara.

Povezana vest:  Who See objavili novi album - "Pamidore"