dejan_stankovic

Stanković: Pritisak je na Juventusu, oni jure titulu

 

Fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je danas da će u velikom italijanskom derbiju sa Juventusom u nedelju pritisak biti na torinskoj ekipi jer se ona bori za titulu.

-Oni mogu da izgube mnogo više nego mi. Juventus je u trci za titulu i ja vrlo dobro znam kakav pritisak stvara ta činjenica. Pritisak će biti još veći ako Milan dan ranije zabeleži pobedu i dodatno pobegne Juventusu – rekao je bivši kapiten Srbije italijanskim medijima.

Povezana vest:  Real bolji od Valjekana, Ronaldo petom doneo pobedu

Ekipa Juventusa zaostaje četiri boda za vodećim Milanom, dok je Inter sedmi na tabeli i pokušaće u završnici sezone da napravi čudo i izbori plasman u Ligu šampiona.

-Pogled na tabelu dovoljno govori. Ako želimo da osvojimo treće mesto, moraćemo u direktnim duelima da pobedimo konkurente Udineze i Lacio. Uprkos lošim rezultatima ove sezone, mislim da nas se mnogi još plaše – naveo je Stanković.

Povezana vest:  Stanojević: Nisam revolucionar, važan je samo Partizan (FOTO)

Srpski fudbaler u dosadašnjem toku sezone još nije postigao gol za neroazure.

-Imam još 10 utakmica do kraja sezone. Možda će se to desiti baš u nedelju. Do sada mi se nije desilo da završim sezonu bez pogotka. Mislim da to neće biti slučaj ni sada – zaključio je Stanković.