zvezda_rad_7.mart2010 (2)JELEN SUPER LIGA

Partizan gubi korak za Zvezdom

 

Fudbaleri Partizana i ivanjičkog Javora odigrali su danas u Beogradu nerešeno bez golova u poslednjoj utakmici 17. kola Jelen Super lige.

Partizan na tabeli sada zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom Zvezdom.

Crno-beli su u prvom poluvremenu duelu sa Javorom imali terensku inicijativu, ali bez izglednih šansi. Gol gostiju pokušavali su, šutevima sa distance, da ugroze Ljubomir Fejsa i Aleksandar Davidov.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 26. kola Bundeslige i tabela

Sredinom drugog poluvremena šansu za gol imao je Kleo, ali je njegov pokušaj glavom sa pet metara završio u rukama golmana Javora.

Gosti su u nekoliko navrata zapretili iz kontranapada preko Stevana Račića, a u četvrtom minutu sudijske nadoknade dve odlične prilike za Partizan propustio je rezervista Almani Moreira.

-Ne mogu da budem nezadovoljan igrom, htenjem i zalaganjem svojih fudbalera. Falio je samo gol da slika bude kompletna, ali, jednostavno, nismo iskoristili svoje šanse – rekao je Stevanović na konferenciji za novinare posle meča.

Povezana vest:  Kamerunci sad demantuju da je Eto suspendovan

Upitan da li je sada prvenstveno praktično rešeno, jer Partizan zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom, Stevanović je rekao:

-To ima samo kod nas da se jednim kiksom rešava prvenstvo. Verujem da će do kraja šampionata biti još iznenađenja na obe strane. Tek je drugo kolo u prolećnom delu prvenstva – zaključio je Stevanović.

Povezana vest:  Voždovac sporazumno raskinuo ugovor sa trenerom Živkovićem

Trener Javora Radovan Ćurčić bio je veoma zadovoljan igrom svoje ekipe i rezultatom.

-Prezadovoljan sam ovim bodom, ovo je za nas pravi podvig. U prvom poluvremenu se nismo snašli, ali smo u nastavku odigrali bolje i imali smo više drskosti – izjavio je Ćurčić.

Ranije danas odigrane su još dve utakmice, u kojima je Crvena Zvezda pobedila Rad sa 2:1, dok je Hajduk u susretu sa Čukaričkim trijumfovao sa 2:0.