Javier-Zanetti1

Zaneti: Protiv Juventusa kao da je poslednji meč u karijeri

 

Fudbaler Intera Havijer Zaneti izjavio je danas da će protiv Juventusa dati sve od sebe i igrati kao da mu je to poslednji meč u karijeri.

-Igraću protiv Juventusa kao da je poslednji meč. Ako Inter zatraži od mene, napustiću klub u junu. Nakon sedam sezona neću podići trofej i ovo je kraj jedne ere, ali nije istina da je igrače baš briga za to – rekao je Zaneti.

Povezana vest:  Montela: Smučila mi se ova situacija oko Ljajića

Zaneti je u Interu od 1995. godine i rekorder je po broju odigranih utakmica za milanski klub. Argentinac je za „neroazure“ odigrao 790 mečeva. Inter je završio takmičenje u Ligi šampiona, pošto je u osmini finala izgubio od marseljskog Olimpika, a trenutno je sedmi na tabeli u Seriji A.

Prošlog vikenda posrnuli milanski gigant je kod kuće igrao nerešeno protv Atalante, iako je Dijego Milito imao šansu da sa bele tačke postigne gol.

Povezana vest:  Lacio ponovo drugi, Jovetić dvostruki strelac

-Očekujem da fudbaleri Intera odigraju kao da je u pitanju utakmica života ili smrti, jer žele da prekinu seriju poraza. Prošlost me ne zanima, samo budućnost i skoncentrisani smo da uz podršku navijača osvojim nova tri boda – rekao je trener Juventusa Antonio Konte.

Utakmica 29. kola Serije A Juventus – Inter igra se sutra od 20.45 u Torinu.

Povezana vest:  Bez golova u derbiju Madrida