slavenko_kuzeljevic_radnicki

Kuzeljević: Nismo mi Barselona
 
Trener fudbalera Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je posle današnjeg remija 1:1 sa BSK-om iz Borče da njegova ekipa igra pod konstantnim pritiskom, ali da nije Barselona.
-Naiđe takav dan kada ne mogu da se sklope sve kockice, a u određenim trenucima ni sreća nije bila saveznik. Moramo shvatiti da igramo pod konstantnim pritiskom, a ipak nismo mi Barselona – rekao je Kuzeljević posle meča u Kragujevcu.
Trener Kragujevčana je ocenio da su njegovi fudbaleri prvo poluvreme odigrali bez pravog pristupa igri.
-Uzaludno smo potrošili 45 minuta, bez energije, požrtvovanja I trčanja, kao i bez pravog pristupa. U drugom delu smo morali da krenemo na sve ili ništa, vršili smo pritisak, ali nismo imali mirnoću, zbog čega smo ostavljali prostora gostima da nas kazne – rekao je Kuzeljević.
Trener BSK-a Veličko Kaplanović rekao je da je zadovoljan osvojenim bodom.
-Mislim da smo vrlo dobro odigrali prvo poluvreme. Gol smo primili posle greške najiskusnijeg igrača. Taktički smo dobro odigrali, bili strpljivi i zasluženo došli do ogla. U nastavku smo uspeli da iskontrolišemo zbivanja na terenu i imali jednu-dve situacije iz koje smo mogli i više, ali smo izuzetno zadovoljni bodom – kazao je Kaplanović.

 

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Zvezda bolja od OFK Beograda, dva gola Kaluđerovića