jose_morinho_trener_intera_portret

Murinjo: Moguće je da se vratim u Inter

 

Trener fudbalera madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je danas da ne isključuje mogućnost povratka u italijanski Inter. Portugalac je u razgovoru za televiziju „Medijaset“ istakao da je Inter njegova kuća i da je opcija povratka uvek otvorena.

-Mislim da bih jednog dana mogao da se vratim. Inter trenutno ne prolazi kroz najbolji period i ja sam kao navijač tužan, ali uveren sam da će sledeća sezona biti puno bolja – poručio je Murinjo.

Povezana vest:  Juventus želi da produži ugovore sa Bufonom i Tevezom

On je na klupi Intera bio od 2008. do 2010. godine. U prvoj sezoni osvojio je skudeto i Superkup Italije, a u drugoj istorijsku triplu krunu – skudeto, Kup Italije i Ligu šampiona. Posle njegovog odlaska klub iz Milana promenio je čak pet trenera (Rafa Benitez, Leonardo, Ðan Pjero Gasperini, Klaudio Ranijeri i Andrea Stramaćoni), a osvojio je samo FIFA klupsko prvenstvo, dok je primat u Seriji A preuzeo Milan.

Povezana vest:  Milošević: Ferguson me nagovorio da postanem trener.....

Inter se devet kola pre kraja šampionata Italije nalazi na osmom mestu sa čak 22 boda manje od lidera Milana i deset bodova manje od trećeplasiranog Lacija, koji je na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.