marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Marko Nikolić: Protiv Partizana igramo za sebe, a ne za Zvezdu

 

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je danas da će njegov tim pokušati da pobedi lidera šampionata Partizan, ali ne zbog Crvene zvezde, nego zbog sebe i svojih ambicija.

-Smeta mi što se u najavi ove utakmice priča da bi trebalo da otkinemo bodove Partizanu za nekog drugog. Uvek ćemo igrati za sebe i za svoje bodove, punom snagom, a tako će biti i protiv Crvene zvezde – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Rada.

Povezana vest:  Inijesta: Moramo da budemo mnogo efikasniji

„Građevinari“ u prolećnom delu šampionata nisu izgubili utakmicu, imaju tri pobede i dva remija, uz samo jedan primljeni gol i nadaju se nastavku pozitivne serije.

-Učinićemo sve da dođemo do cilja. Partizan je uvek favoriti protiv nas, ali, mi smo veoma motivisani i imamo svoje ambicije. Želimo, ne samo da ostanemo neporaženi, već da pobedimo.

Povezana vest:  Radnički poražen u Kragujevcu od Bešiktaša

Nikolić je dodao da su svi igrači, osim kapitena Tomislava Pajovića, spremni za duel sa crno-belima.

-Činjenica da ćemo igrati na Vračaru je hendikep za nas, ali ne i opravdanje za eventualni neuspeh. Nedostajaće nam naši navijači, ali igraćemo kao da čujemo njihovu pesmu – poručio je Nikolić.

Standardni prvotimac Rada Nikola Raspopović istakao je da su mečevi protiv Partizana uvek veliki motiv, pogotovo za mlađe igrače.

Povezana vest:  Zvezdi produžen rok, Partizan plaća 30.000 evra

-Očekujem zanimljivu utakmicu pošto oba tima igraju veoma ofanzivno. Poštujemo Partizan, ali nećemo odustati od svog načina igre. Znamo sve njihove prednosti i mane i pokušaćemo to da iskoristimo – rekao je Raspopović.

Utakmica 21. kola Jelen Superlige između Rada i Partizana igra se sutra od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru.