trening_zvezde_mart_2012

Marović: Odmorili smo se, očekujem novu pobedu

 

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Slobodan Marović rekao je danas da u prvenstvenom meču protiv Hajduka iz Kule očekuje nastavak pobedničke serije i dodatni napredak u igri tima.

-Očekujem da u meč uđemo takmičarski, ozbiljno i skoncentrisano. Prethodnih dana imali smo dovoljno vremena i za odmor i za osveženje ekipe, momci su dobro radili i verujem da ćemo sutra nastaviti naš niz pobeda – rekao je Marović na konferenciji za medije na „Marakani“.

Povezana vest:  David Luiz ponovo obara rekord, Real nudi 60 miliona

Zvezda će protiv Kuljana igrati bez povređenog kapitena Nikole Mikića, dok će Brazilac Evandro pauzirati zbog četiri žuta kartona.

-Gledao sam ekipu Hajduka u prošlom kolu protiv Partizana, ostavili su dobar utisak, pogotovo u prvih 30 minuta, kada su igrali veoma hrabro. Verujem da će doći na „Marakanu“ da igraju fudbal i da neće biti bunkera.

Na pitanje da prokomentariše igru odbrane, Marović, član Zvezdine generacije koja je u Bariju osvojila titulu šampiona Evrope je rekao:

Povezana vest:  Verati: Čelsi će nas pobediti

-Na početku sezone imali smo dosta problema u tom segmentu igre, ali evidentno je da smo napredovali, primili smo samo dva gola u prolećnom delu sezone. Verujem da će igra odbrane, ali i celog tima da bude još bolja kako prvenstvo bude odmicalo – dodao je Marović.

Levi bek crveno-belih Filip Mladenović rekao je da ne očekuje lak meč protiv Hajduka, iako se radi o timu iz donjeg dela tabele.

Povezana vest:  Jagodina izvukla podnošljiv poraz od Rubina

-Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ući ćemo veoma motivisano u još jednu u nizu nimalo lakih utakmica – rekao je Mladenović.

Mladi reprezentativac izrazio je nadu da će poseta na „Marakani“ ponovo biti odlična, jer je to „sjajna stvar koja predstavlja veliki motiv za sve mlade igrače“. Utakmica 21. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Hajduka igra se sutra od 18 časova.