NikeMercurialVaporVIII_CR_Nadal_09

Svetske zvezde Kristijano Ronaldo i Rafael Nadal predstavile Nike Mercurial Vapor VIII – kopačke koje pružaju eksplozivnu brzinu

Više od jedne decenije modeli Nike Mercurial kopačke postavljaju standarde u proizvodnji fudbalske opreme. Nike Mercurial kopačke proizvode se uz pomoć najmodernije tehnologije, a glavne karakteristike su im uvek konstantne – udobnost, mala težina i brzina koju proizvode. Nike Mercurial Vapor VIII je najnovija kopačka iz Nike porodice koja pomera standarde u fudbalu novim dizajnom i još eksplozivnijom brzinom. Novi model kopački zajedno su predstavile dve svetske zvezde, fudbaler Kristijano Ronaldo i teniser Rafael Nadal.

Povezana vest:  Sutra se otvara svetsko prvenstvo u ženskom fudbalu

Video spot prikazuje kako jedan od najboljih tenisera na svetu, u mirnom okruženju, pažljivo vežba svoj servis, sve dok njegov spokojni trening ne prekine fudbalska zvezda, Kristijano Ronaldo. Fudbaler se pojavljuje odeven u tenisku opremu, ali sa novim Mercurial Vapor VIII kopačkama na nogama. Posle nekoliko zabavnih prebacivanja teniske lopte preko mreže, igra postaje takmičenje dvojice asova.

NikeMercurialVaporVIII_CR_Nadal_08

Mercurial Vapor III kopačke kombinuju inovaciju i stil, i besprekorno prijanjaju uz stopalo, pojačavajući osećaj na terenu kao i vuču pri kretanju. Novi dizajn je svetlocrvene mango boje, sa novim logotipom na peti, što će ih svakako izdvojiti od ostalih na terenu.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO, ŽENE, Srbija – Engleska 2:2

Nove kopačke su dizajnirane tako da potpuno fiksiraju stopalo kako bi je zaštitile od nepotrebnog pomeranja i rizikovanja povrede, a Nikov novi, anatomski kalup pruža najnoviju tehnologiju podrške stopalu i njegovoj stabilnosti. Rezultat je kopačka koja najboljim svetskim igračima pruža osećaj koji im je potreban.

Tokom čitave karijere, Kristijano Ronaldo je nosio Mercurial kopačke, a su one još jednom zadovoljile njegov strog kriterijum.

-Nove, The Mercurial Vapor VIII kopačke pružaju kombinaciju najmodernijeg dizajna i inovacija. Mogu da prođem svoje protivnike, znajući da će mi kopačke dati potrebnu brzinu, podršku, kontrolu i naravno, da će moj stil igranja doći do izražaja – rekao je Kristijano Ronaldo.

Povezana vest:  Maradona ostaje u Dubaiju kao gradski ambasador sporta

Gornji deo kopačke koji je napravljen od prevrnute kože, povećava kontrolu dodira stopala sa loptom. Elegantni izgled i udobnost postignuti su pravljenjem zadnjeg dela od mekšeg materijala, koji pruža besprekoran dodir. Tanja, ali jača konstrukcija ove kopačke, smanjuje njenu težinu na 185g – optimalnu za kombinaciju brzine, izdržljivosti i sigurnosti u igri.