dejan_vukicevic_vojvodina_trener

Vukićević: Nimalo lak zadatak protiv Jagodine
 
Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je danas da njegove fudbalere čeka nimalo lak zadatak protiv Jagodine u 21. kolu Super lige Srbije.
-Očekujem Jagodinu koja se neće braniti, skautirali smo svaku njihovu utakmicu. Kada se brane to rade sa 10 igrača, ali umeju i da pritisnu. Biće teška utakmica, ali očekujem važnu pobedu za nas. Rival ima jako lepu seriju i čeka nas nimalo lak zadatak – rekao je Vukićević novinarima u Novom Sadu.
Trener Vojvodine je ocenio da je „sporna“ igra u napadu njegove ekipe.
-Kada pravite tim razmišljate da igrači pruže ono što mogu. Imali smo za cilj da pokušamo kroz takmičarske utakmice igrače dovedemo do forme. Ne želim da im motiv bude protivnički tim, već dres Vojvodine – istakao je Vukićević.
Novosađani su u prošlom kolu izgubili u gostima od OFK Beograda, a Vukićević je kazao da nije siguran da su „romantičari“ zaslužili pobedu.
-Meč prošlog kola je podigao puno prašine, nisam siguran da je OFK Beograd zaslužio pobedu u toj utakmici, ali nismo ni mi. Taj poraz nas je mobilisao jer je dosta neprijatan za nas. Napravila se atmosfera kao da smo u seriji poraza – kazao je Vukićević.
On je istakao da je Kup Srbije prioritetno takmičenje za Vojvodinu.
-Moramo mnogo toga da učinimo na psihološkom planu. Neće nas očekivati velika podrška sa tribina dok je ne zaslužimo, a podrška nam je neophodna. Igrači treba da iznesu ono što je ispred nas. Kup
nam je prioritet i sastav za određene utakmice u prvenstvu je u skladu sa tim – rekao je Vukićević.
Vojvodina dočekuje Jagodinu sutra u 15.00 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

 

Povezana vest:  Karadžić: Ne mogu da polemišem sa čovekom kome se sudi