robert_prosinecki_cz_banat

Prosinečki: Nisam zadovoljan, bilo je dosta propusta

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je večeras da je, uprkos pobedi od 3:0 nad Hajdukom, nezadovoljan jer je bilo dosta propusta u igri njegove ekipe.

-Trebalo bi da budem zadovoljan pobedom od 3:0, ali nisam. Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari. To moramo pod hitno da ispravimo. Hajduk je imao više šansi, a mi dosta propusta u igri, pogotovo u odbrani – kazao je Prosinečki na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.

Povezana vest:  Vojvodina zaustavljena na korak od podviga

Beogradski tim ovom pobedom ponovo je došao na šest bodova zaostatka za vodećim Partizanom u Superligi. Crveno-beli su zabeležili ukupno sedmu uzastopnu pobedu ovog proleća.

-Nismo uspevali da nametnemo ritam i držimo loptu u svom posedu, ali smo ulaskom Kasalice, Milivojevića i Dimitrijevića to ispravili – objasnio je Prosinečki.

On je istakao i da će ekipa morati da odigra mnogo bolje ako želi da u sledećem kolu u Kragujevcu savlada domaći Radnički. Trener Kuljana Tomislav Sivić ocenio je da je Hajduk odigrao solidnu utakmicu.

Povezana vest:  Galijani rekao "ne" Baloteliju i Kaki

-Do 30 minuta smo igrali po dogovoru. Zvezda je kaznila naše greške i postigla golove posle prilika koje smo propustili. Protiv kluba kao što je Zvezda šanse moraju da se koriste. Utisak jeste povoljan, u prethodne dve utakmice igrali smo dobro, ali nismo postigli gol – zaključio je Sivić.