jelensuperliga logo

JELEN SUPERLIGA

Partizan dočekuje Vojvodinu, Zvezda u Kragujevcu

 

Lider Super lige Srbije, ekipa Partizana želi da na sutrašnjem meču 22. kola protiv novosadske Vojvodine zadrži seriju dobrih rezultata, pošto su posle slabijeg početka prolećneg dela sezone vezali četiri pobede. Utakmica na stadionu Partizana počinje u 18.30. Crno-beli vode na tabeli sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde i čak 17 više od Vojvodina, koja je treća.

Povezana vest:  Milojević: Drago mi je zbog pobede

Svi ostali mečevi 22. kola počinju sutra u 16.00, a Zvezda će protiv Radničkog u Kragujevcu pokušati da makar privremeno smanji zaostatak nad Partizanom. Crveno-beli su u dobroj seriji pošto su u 2012. godini vezali sedam pobeda, šest u prvenstvu i jednu u Kupu Srbije, protiv „večitog“ rivala.

Kragujevčani su četvrti sa 37 bodova, ali u poslednja dva kola su osvojili jedan bod pošto su igrali nerešeno kod kuće sa BSK-om i izgubili u gostima od Borca. Čačani posle važne pobede nad Radničkim u prošlom kolu žele pod novim-starim trenerom Slavkom Vojičićem da nastave niz dobrih rezultata koji će im pomoći u borbi za opstanak, a dobru priliku imaće protiv Metalca u gostima.

Povezana vest:  Rehagel ambasador dobre volje u Grčkoj

Borac je 14. na tabeli sa 18 bodova, dok ekipa iz Gornjeg Milanovca, koja domaće utakmice igra u Lučanima, ima svega 11 bodova i ubedljivo se nalazi na poslednjem mestu. Važna bitka u borbi za opstanak vodiće se između domaćeg Novog Pazara i BSK-a iz Borče, dok će se interesantan meč odigrati i u Kuli gde dvanaestoplasirani Hajduk dočekuje Rad, koji je na 10. mestu.

Povezana vest:  Reprezentativac Estonije uhapšen zbog dilovanja droge

Jagodina će ugostiti subotički Spartak, dok Smederevo gostuje Slobodi u Užicu. Sve te ekipe se bore za peto mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, ali samo ako Borac u polufinalu Kupa ispadne od Vojvodine.