Andres_Iniesta_Barcelona 

Inijesta: Bilo je uzbudljivo, stvari idu kako želimo
 
Strelac trećeg gola u pobedi Barselone nad Milanom, španski reprezentativac Andres Inijesta rekao je da su on i saigrači morali da ulože mnogo truda dok nisu srušili otpor velikog protivnika u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (3:1).
-Morali smo da radimo veoma naporno i svi smo prezadovoljni novim plasmanom u polufinale. Protiv tima kao što je Milan nikada se ne zna do poslednjih trenutaka meča. Bilo je uzbudljivo, stvari idu kako želimo, imamo ambicije da stignemo daleko i pokušamo da odbranimo trofej – izjavio je Inijesta.
-Sada smo među četiri najbolja tima. Čekamo sutrašnje utakmice, kada ćemo videti sa kim se sastajemo u polufinalu – poručio je jedan od ključnih igrača Barselone, koja će u borbi za finale igrati sa pobednikom susreta između Čelsija i Benfike.
Masimo Ambrozini smatra da je Milan odigrao dve odlične utakmice i da nema za čim da žali, posebno što su domaćinu dosuđena dva penala.
-Pokazali smo da možemo da pariramo najboljoj svetskoj ekipi. Mislim da je postojala razlika u kvalitetu dva tima, ali ne onolika kao što se pretpostavljalo i kao što pokazuje večerašnji rezultat. Sudijske odluke bile su pomalo čudne za ovakvu utakmicu, mi smo na kraju izgubili, ali nemamo za čim da žalimo – rekao je Ambrozini.

 

Povezana vest:  Barselona protiv Arsenala u osmini finala LŠ