robert-pattinson-cosmopolis

Robertu Patinsonu se sviđa rad na nezavisnom filmu
 
Robert Patinson (25) prepun je utisaka sa seta filma ‘Cosmopolis’ koji je snimao s kultnim redateljem Dejvidom Kronenbergom.
Kako piše showbizzspy, britanski glumac se nije mogao načuditi s kakvom se lakoćom donose odluke na setu nezavisnog filma. Nakon što je prema bestselerima Stefani Mejer snimio pet filmova iz sage ‘Sumrak’, koji su osvojili svet, rad na nezavisnom filmu mu se učinio osvežavajućim iskustvom.
-Na snimanju sage ‘Sumrak’ za najmanju sitnicu morali ste tražiti zeleno svetlo od celog tima. Na snimanju ‘Cosmopolisa’ sve je bilo drugačije. Rad s Kronenbergom je bio vrlo zanimljiv – kaže Rob koji se proslavio kao fatalni Edward Cullen iz sage ‘Sumrak’. Nakon što se za potrebe uloge Georgesa u filmu ‘Bel Ami’ skinuo kako bi snimio vruće scene s Umom Turman i Kristinom Riči, to je njegova druga škakljiva uloga, potpuno drugačija od suzdržanog Edwarda Cullena u sagi ‘Sumrak’.
U filmu ‘Cosmopolis’ Robert glumi mladog bogataša Erica koji počinje gubiti novac, ali prepušta se potpunom hedonizmu.
‘Cosmopolis’ će imati premijeru u Cannesu, a sudeći prema teaseru, seksa, nasilja i provokativnih scena neće nedostajati…

 

Povezana vest:  Mreža festivala Jadranske regije predstavlja pet nagrađivanih filmskih ostvarenja koje možete pogledati besplatno u bioskopu i online