jim_carrey

Džim Keri i Džef Denijels u nastavku filma Glupan i Tupan

 

Američki glumci Džim Keri (Jim Carrey) i Džef Denijels (Jeff Daniels) ponoviće uloge Lojda Krisamasa i Harija Duna u nastavku komedije „Glupan i tupan“ (Dumb and Dumber 2), objavio je danas američki list Nujork dejli njuz. Snimanje filma počeće u septembru, a režiseri će biti braća Fareli (Farrelly), koji su snimali originalnu komediju iz 1994.

Povezana vest:  Fantazija "Beše jednom" uskoro u bioskopima

„Glupan i Tupan“ zaradio je 127 miliona dolara u SAD i 250 miliona dolara širom sveta. Prednastavak priče „Gluplji i tuplji: Kada je Hari upoznao Lojda“ iz 2003, film o srednjoškolskim poduhvatima glavnih junaka, režirao je Troj Miler (Troy Miller), a glavne uloge igrali su Erik Kristijan Olsen (Eric Ćristian Olsen) i Derek Ričardson (Derek Rićardson).

-Mi nismo snimili ‘Gluplji i tuplji’. To je bila stvar studija. Uvek smo želili da napravimo nastavak i konačno nas je pozvao Džim. Džef je to uvek želeo. Mi smo to uvek želil – rekao je Piter Fareli za E! njuz.

Povezana vest:  Glumci Ninoslav Ćulum i Vladimir Maksimović osvojili nagradu za najbolju mušku epizodnu ulogu za uloge u filmu "Ovuda će proći put" na Filmskim susretima u Nišu

Braća Fareli trenutno promovišu drugu mnogo isčekivanu komediju „The Three Stooges“, koja će početi da se prikazuje u bioskopima od 18. aprila.