KRISTALI_27_SM

Mini turneja Kristala „U susret proleću“
 
Posle zimske pauze, Kristali su ponovo koncertno aktivni. Mini turneja pod radnim nazivom „U susret proleću“, startuje 14. aprila svirkom u Novom Sadu u klubu Route 66 sa početkom u 22h.
Beogradska pop-rock grupa Kristali osnovana je 1994. godine i na sceni su skoro dve decenije. S obzirom na to koliko je teško opstati na muzičkoj sceni, njihove dve decenije postojanja govore o tome koliko je ovaj bend uspešan i kvalitetan. Za ime grupe „Kristali“ kažu da je optimistično, baš kao i njihova muzika i stav prema životu. „Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan“ izjavili su. Prekretnica u njihovom muzičkom životu nastala je pesmom „Ja imam dva metra“ za koju su prvo snimili spot, demo snimak, a tek kasnije su došli do izdavača. Tom kompozicijom počeli su profesionalno da se bave muzikom i njihov dečački san, postao je realnost.
Pored koncerta u Novom Sadu, Kristali će nastupiti u Beogradu 20. aprila, u klubu „Atom Live“, kao i 28. aprila u Sremskoj Mitrovici na splavu „Krug“.

 

Povezana vest:  Prvomajski koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani