Miroslav_bogicevic_FARMAKO

Miroslav Bogićević: Imam plan za evropski Partizan

 

Poznati srpski biznismen Miroslav Bogićević rekao je danas da nije promenio planove oko dolaska u fudbalski klub Partizan i najavio da će na narednoj skupštini sigurno ući u trku za mesto prvog čoveka crno-belih. On je kazao da će najkasnije do kraja aprila izaći u javnost sa planom i programom, ali je već poznato da će akcenat staviti na uspeh Partizana na evropskoj sceni.

Povezana vest:  Hirošima osvojila Super kup

-Titule u domaćem prvenstvu se podrazumevaju i, da mi ne zamere moji drugari zvezdaši, već je postalo monotono. Moj cilj je da Partizan u Evropi postane važniji faktor i već imam plan za to – rekao je vlasnik kompanije „Farmakom“ novinarima posle potpisivanja ugovora sa Teniskim savezom Srbije (TSS).

Na pitanje da li će Partizan osvojiti i petu titulu, Bogićević je rekao:

Povezana vest:  Bugarska policija privela četvoricu huligana

-Naravno, bila bi katastrofa da je ne osvoji.

Predsednik TSS Vuk Jeremić, poznat kao navijač Crvene zvezde, rekao je da ne zna šta da poželi svom prijatelju u ovoj priči i otkrio jednu anegdotu.

-Pre izvesnog vremena, jedan ministar inostranih poslova mi je prišao i rekao: “Ja hoću da ti pomognem, a ti mi reci da li treba da te podržim ili da te kritikujem’ – naveo je Jeremić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA,Dvostruki prvak sveta sa skromnim ambicijama na Mundijalu

Za sazivanje vanredne skupštine Partizana potrebna je jedna trećina od ukupno 66 glasova. Bogićević je kandidaturu za mesto predsednika Partizana najavio početkom godine, nakon što je aktuelna uprava kluba uručila otkaze treneru Aleksandru Stanojeviću i sportskom direktoru Mladenu Krstajiću.