Ivan_jovanovic_APOEL

LIGA ŠAMPIONA
Jovanović: Znali smo da ne možemo do polufinala
 
Trener fudbalera APOEL-a Ivan Jovanović nije bio razočaran večerašnjim porazom od madridskog Reala, istakavši da je njegov tim pružio dostojan otpor velikom protivniku.
-Mi smo znali da se ne možemo nadati polufinalu posle ubedljivog poraza u Nikoziji. Večeras smo samo želeli da igramo najbolji mogući fudbal – izjavio je srpski stručnjak, čiji je tim stigao do četvrtfinala Lige šampiona posle „putovanja“ iz letošnjih kvalifikacija.
-Rezultat nije baš tako loš. Mislim da su naši navijaču uživali u lepoj igri – ocenio je Jovanović nakon 2:5 na „Santjago Bernabeu“.
-Veoma smo ponosni što se opraštamo od Lige šampiona na ovom stadionu i od rivala kakav je Real Madrid – poručio je Jovanović.
Trener španskog „kraljevskog kluba“ Žoze Murinjo već se okrenuo polufinalnim borbama elitnog takmičenja, gde će rival biti Bajern iz Minhena.
-Bajern je veoma opasan protivnik. Mislim da će Evropa uživatu i tom polufinalu –  poručio je Murinjo, koji je predvodeći milanski Inter slavio protiv Bavaraca u finalu Lige šampiona 2010.
Pre večerašnje utakmice između Reala i APOEL-a 54.627 gledalaca je odalo poštu preminulom Hoseu Mariji Saragi, članu madridskog tima koji je osvojio pet uzastopnih evropskih titula između 1956. i 1960.
Saraga je umro u utorak u 81. godini.

 

Povezana vest:  Gvardiola ponosan na Ćavija i Mesija