antonio_cassano

Kasano: Strahovao sam od smrti, sada želim da igram

 

Italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano priznao je da je zbog problema sa srcem osećao smrtni strah i istakao da sada očajnički pokušava da se vrati na teren i pomogne svom klubu Milanu da odbrani nacionalnu titulu.

Kasano, koji je 14. novembra podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na srcu, dobio je zeleno svetlo za nastavak igračke karijere i mogao bi da se pojavi u ekipi Milana na prvenstvenoj utakmici u subotu protiv Fiorentine.

Povezana vest:  Obavljen žreb za kvalifikacije za učešće na UEFA regionalnom kupu

-Plašio sam se smrti, a čak i kada je taj strah prošao pomišaljao sam da prekinem sa igranjem. Ali, sada sam ponovo spreman, možda zaigram već u subotu protiv Fiorentine – izjavio je poznati napadač.

Eventualni brz povratak u formu mogao bi da pokrene na razmišljanje italijanskog selektora Chezarea Prandelija da Kasana uvrsti u sastav za predstojeće prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini. Kasano nije igrao od oktobra nakon pretrpljenog moždanog udara i manje operacije kojom je otklonjena srčana mana.

Povezana vest:  Balak u Čelsiju još godinu dana

-Ako se vratim na pravi način i vidim da sam dobro, bilo bi sjajno. Međutim, ukoliko osetim da nije kako treba, zahvaliću svima i otići kući. Želim da ljudi imaju lepe uspomene na Kasana, neću sažaljenje – poručio je 29. godišnji fudbaler.