Teri: Ako zaustavim Mesija, deca će se ljutiti na mene

Kapiten Čelsija Džon Teri priznao je danas da će, ako zaustavi Lionela Mesija u polufinalu Lige šampiona imati problem kod kuće, pošto je argentinski fudbaler omiljeni igrač njegove dece. Prema Terijevim rečima, blizanci DŽordži i Samer obožavaju Argentinca i imaju njegove dresove.

-Moji klinci ga stvarno obožavaju. Bili su oduševljeni kada sam menjao dres sa Leom na jednoj od naših predthodnih utakmica – otkrio je Teri engleskim medijima.

Povezana vest:  Pižon pozvao na oprez: Biće mnogo teško, ne zavaravajmo se

Londonske „plavce“ ovog meseca očekuje polufinalni dvomeč sa Barselonom u Ligi šampiona. U istoj fazi takmičenja Barsa je 2009. eliminisala Čelsi koji je tada imao primedbe na suđenje.

-Zadovoljstvo je što, kada pogledam iza sebe, ti momci i danas igraju fantastičan fudbal. Mogu da kažem da sam se oprobao protiv najboljih. Mesi je najbolji fudbaler svih vremena. Sjajan je individualac, odlična osoba i pravo blago za svet sporta. Poseduje sve, jednostavno je magičan – istakao je Teri.

Povezana vest:  Murinjo potpisao dres Maradoni

Ipak, on je podsetio da je Čelsi u nekim ranijim mečevima uspevao da zaustavi Barselonu, pogotovo na svom Stamford Bridžu.

-Ne možemo da zaustavimo Mesija, ali Barselonu kao ekipu možda i možemo. To smo već pokazali na našem terenu. Videćemo kakvu taktiku će postaviti naš menadžer – zaključio je Teri.