mario_baloteli_man_siti_predstavljanje

Manćini: Da sam Balotelijev saigrač, stalno bih ga tukao

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je danas u šali da bi verovatno svakog dana udario napadača Marija Balotelija da mu je saigrač.

-Rekao sam mu, da smo pre 10 godina igrali zajedno, verovatno bih te “zveknuo“ u glavu svaki dan. Naravno, postoje različiti načini da se pomogne momku kao što je Mario – rekao je, kroz osmeh, Manćini engleskim medijima.

Povezana vest:  Menadžer: Đuričić će sam odlučiti o svojoj budućnosti

Menadžer Sitija ove sezone imao je dosta problema sa ovim 21. godišnjim napadačem. Baloteli je veoma brzo po dolasku u Englesku zaradio epitet „nestašnog momka“.

-Ne razgovaram svaki dan sa njim, jer bi mi u tom slučaju bio potreban psiholog. Povremeno pričamo, jer zaista želim da on iskoristi kvalitet koji poseduje. On ima sve što je potrebno i sam će biti kriv ako ne postane jedan od najboljih igrača na svetu – naveo je Manćini.

Povezana vest:  Vujošević: Teško je igrati protiv rasterećenih

Baloteli je u dosadašnjem toku sezone postigao 17 golova na 29 utakmica za Siti.

-Ima ljudi koji na terenu i van njega prave gore stvari nego Mario, ali to niko ne pominje – zaključio je Manćini.

Engleski mediji ranije ove nedelje objavili su da se Baloteli prošlog vikenda potukao sa saigračem Jajom Tureom, što su obojica demantovali.  Fudbaleri Sitija trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje od vodećeg Mančester Junajteda.

Povezana vest:  Jagodina počela pripreme, Krunić najavio napadačku igru