Grant_Partizan_Sloboda

Avram Grant: Spartak je najvažniji, sam zato jer je sledeći

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da pritisak na ekipu nije manji, uprkos pobedi protiv Vojvodine u prošlom kolu i uvećanju prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu na osam bodova.

-Pritisak je i dalje isti, ali ne znam zašto se to uvek doživljava kao loša stvar. Kad u fudbalu želite da napravite neki rezultat, onda je normalno da igrate pod pritiskom i ne možete da se opustite – rekao je Grant na konferencije za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati 26. kola i tabela Primere

Crno-beli sutra gostuju Spartaku iz Subotice i taj duel bi prema mišljenju mnogih, uključujući i većinu prvotimaca crno-belih mogao da definitivno odluči šampionsku trku.

-Ne znam da li je duel u Subotici najvažniji u sezoni, ali za mene trenutno jeste, jer sam pristalica teorije da je najvažniji sledeći meč. Ne bi bilo dobro da izgubimo bodove i opet dovedemo sebe u problem – poručio je Grant.

Povezana vest:  Kadu: Meni navijači ne zvižde, aplaudiraju mi

Izraelski stručnjak rekao je da se još nije odlučio za tim koji će suprostaviti Subotičanima, pre svega zbog zdravstvenih problema koje imaju kapiten Saša Ilić i Nemanja Tomić. Utakmica 23. kola Superlige između Spartaka i Partizana igra se na Gradskom stadionu u Subotici sutra od 16 časova.