slavenko_kuzeljevic_radnicki_1

Kuzeljević: Ništa nam nije polazilo za rukom
 
Trener Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević rekao je da je zadovoljan današnjim remijem (0:0) sa kulskim Hajdukom u 23. kolu Super lige Srbije, pošto njegovim fudbalerima ništa nije uspevalo.
-Priželjkivali smo pre utakmice mnogo više, na kraju smo zadovoljni jer nam ništa nije polazilo za rukom, dok je Hajduk u drugom poluvremenu sigurno kontrolisao igru – rekao je Kuzeljević posle meča u Kragujevcu.
Kuzeljević je ocenio da su se njegovi igrači previše potrošili u meču prošlog kola koji je njegov tim odigrao nerešeno bez golova sa Crvenom zvezdom.
-Očigledno je da smo se previše potrošili protiv Crvene zvezde u prošlom kolu, fizički i emotivno. U prvom poluvremenu smo na nešto i ličili, a u drugom se nismo povezali, nismo napravili dva pasa, a da protivniku ne damo loptu u noge – kazao je Kuzeljević.
Utakmica u Kragujevcu odigrana je bez publike zbog kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, a trener Radničkog je istakao da je „tužno igrati pred sablasno praznim tribinama“.
Trener Hajduka Tomislav Sivić rekao je žali što njegova ekipa nije pobedila.
-Da nam je neko pre meča ponudio bod sigurno bismo ga prihvatili, a sada žalimo za preostala dva. Pretili smo Radničkom njegovom igrom, nešto povučenije i na kontranapade. U nastavku smo ‘izašli’ nešto više i na kraju moramo da budemo zadovoljni bodom. Forma nam je u usponu i očekujem pobede – kazao je Sivić.

 

Povezana vest:  Mihajlović: Poraz od Hrvatske najteži u karijeri