Walter_Mazzarri_Napoli

Macari: Ništa nam ne polazi za rukom
 
Trener fudbalera Napolija Valter Macari rekao je danas da je njegova ekipa u završnici sezone igra veoma loše, ali da joj nedostaje sreće u pojedinim trenucima.
Napoli je u poslednjih mesec dana ispao iz Lige šampiona od Čelsija, a u prvenstvu Italije izgubio četvrtu poziciju na tabeli.
-Prošlog vikenda protiv Lacija smo igrali dobro, ali su nas neke greške koštale bodova. Trenutno nam ništa ne ide od ruke, a ne sviđa mi se ni kakav tretman imamo kod sudija – kazao je Macari italijanskim medijima.
Do kraja šampionata ostalo je još sedam kola, a Napoli ima tri boda manje od trećeplasiranog Lacija, konkurenta u borbi za Ligu šampiona.
-Mi smo kompaktna grupa, to se vidi na terenu. Momci imaju dovoljno motiva, razočarani su zbog loših rezultata, ali žele da se vrate na pravi put – naveo je trener Napolija.
Macari je dodao da je, pred početak sezone, bio svestan da će takmičenje u Ligi šampiona odneti mnogo energije.
-Još ranije sam rekao da će ovo biti sezona u kojoj ćemo da rastemo i razvijamo se kao ekipa. Uprkos svemu, pokušaćemo da pobedimo u svim utakmicama do kraja prvenstva – zaključio je Macari.

 

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati današnjih utakmica devetog kola, strelci i tabela