severna tribina_novi_pazar

Sutra otvaranje rekonstruisanog stadiona u Novom Pazaru
 
Gradski stadion u Novom Pazaru svečano će sutra biti otvoren, pošto su završene nove tribine na severnoj strani i postavljena veštačka trava na nekadašnjoj atletskoj stazi čime je okončana i treća faza rekonstrukcije.
-Fudbalski klub Novi Pazar će uskoro imati stadion koji ispunjava sve kriterijume za odigravanje međunarodnih utakmica. U sledecjoj fazi rekonstrukcije izgradićemo južnu tribinu, a biće postavljeni i reflektori – rekao je radiju Sto plus portparol kluba Redžep Korać.
Korać je najavio da će sutrašnjem svečanom otvaranju od 17.00 prisustvovati i čelnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem, kao i ministri Rasim Ljajić I Oliver Dulić.
-Očekujemo prisustvo velikog broja ljudi iz fudbalskog I društveno-političkog života Srbije. Takođe, na svečanost smo pozvali bivše fudbalske asove Novog Pazara i naše verne navijače – rekao je Korać.
-Posebno nas raduje što ćemo samo dva dana posle otvaranje na Gradskom stadionu dočekati Crvenu zvezdu, gde očekujemo rekordnu posetu – dodao je portparol Novog Pazara.
Gradski stadion u Novom Pazaru trenutno ima kapacitet od 9.000 mesta, a po završetku svih planiranih radova moći će da primi između 12.000 i 15.000 gledalaca.

 

Povezana vest:  Zlatan Ibrahimović preskače Kijevo da bi bio spreman za Real