dejan_vukicevic_vojvodina_trener

Vukićević: Šanse da ostanem u Vojvodini su minimalne
 
Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević izjavio je večeras posle eliminacije u polufinalu Kupa Srbije da su šanse da ostane na mestu šefa stručnog štaba novosadskog superligaša minimalne.
-Šanse da i dalje budem trener Vojvodine nisu veće od pet procenata – rekao je Vukićević na konferenciji za novinare, dodajući da je predsedniku kluba Ratku Butoroviću kazao da ne želi da navijači izražavaju bes na račun uprave i Butorovića lično, jer nema nikakve krivice za rezultatski neuspeh.
Vukićević je istakao da je njegova ekipa u revanšu protiv čačanskog Borca pala posle neprimerenog izlaska sa terena Almamija Moreire, koji prilikom izmene nije hteo da se pozdravi sa klupskim drugovima.
-Mislim da takav gest ne može da služi na čast igraču kao što je Moreira. Verovatno je ono što je učinio izazvalo revolt kod saigrača – kazao je trener Vojvodine.
Šef strucnog štaba Borca Slavko Vojičić nije krio zadovoljstvo zbog ogromnog uspeha njegove ekipe.
-Ovo je najveći uspeh u istoriji Borca i presrećan sam što smo uspeli da obezbedimo plasman u finale – rekao je Vojičić, dodajući da je znao da će Vojvodina biti pod pritiskom i da će, kako meč bude odmicao, imati sve veće šanse za uspeh.
Trener Čačana je priznao da nije verovao da njegov tim može stići do finala.
-Iskreno, mislio sam da su nam šanse manje od deset procenata – rekao je Vojičić.
Fudbaleri Borca iz Čačka danas su u Novom Sadu pobedili Vojvodinu sa 1:0 u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije i plasirali se u finale. Njihov protivnik biće bolji iz drugog polufinala, u kojem u Beogradu igraju Partizan i Crvena zvezda.
Finalna utakmica nacionalnog kupa na programu je 16. maja u Novom Sadu.

 

Povezana vest:  Novi Pazar i Smederevo nerešeno u prijateljskom meču