grant_kzn_1

Grant: Teško je savladati Javor
 
Trener fudbalera Partizana Avram Grant ocenio je danas pred meč Super Lige sa Javorom da njegov tim očekuje nezgodan rival i da će otežavajuća okolnost biti igranje pred praznim tribinama.
-Znam da su opasni na gostovanjima, veoma ih je teško savladati. Dobri su u napadu, organizovani u odbrani. Znamo da se povlače pred gol, ne igraju ništa drugačije od većine timova na našem stadionu ali mi moramo da nađemo rešenje – rekao je Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.
Izraelski stručnjak je kazao da njegova ekipa mora da se oporavi od poraza u polufinalu kupa od Crvene zvezde.
-Moramo da se oporavimo, video sam lica igrača na treninzima i niko nije srećan posle poraza. Borimo se za glavni trofej i poslednje četiri utakmice u prvenstvu igrači su odradili veoma dobro – rekao je Grant.
On je istakao da brazilaski napadač Eduardo Pašeko sigurno neće igrati dok je neizvestan nastup Mohameda Kamare i Saše Ilića.
Utakmica između Partizana i Javora će se igrati pred praznim tribinama posle odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (DK FSS) da kazni Partizan zbog propusta u organizaciji polufinalnog
meča kupa Srbije u sredu sa Crvenom zvezdom.
Grant je ocenio da je to loše jer se fudbal igra zbog publike.
-Posle prvog meča sa Zvezdom smo dočekali Jagodinu, takođe, bez publike. Tada smo odigrali dobar meč i napravili odličan rezultat, ali volim da igramo pred navijačima jer se fudbal igra zbog njih. Ne treba ih sve kazniti zbog male grupe ljudi koja pravi incidente. Protivnik sam ovakve vrste kazni – kazao je Grant.
Portparol Partizana Nenad Danilović izrazio je u ime kluba nezadovoljstvo odlukom DK FSS.
-U ime kluba izražavam nezadovoljstvio zbog odluke DK FSS jer se ta pravila ne primenjuju jednako prema svima – rekao je Danilović.
Partizan sutra dočekuje Javor u 18.00 u okviru 24. kola Superlige.

 

Povezana vest:  Gece obnovio povredu, definitivno ne igra u finalu LŠ