apija_vojvodina

Apija: U neke duele nismo ulazili dovoljno ozbiljno
 
Fudbaler Vojvodine Stiven Apija rekao je danas da igrači novosadske ekipe u neke duele u prethodnom periodu nisu ulazili dovoljno ozbiljno.
-Svi timovi imaju velike uspone i padove, to se dešava i u klubovima poput Arsenala i Čelsija. Mi u neke utakmice nismo ušli dovoljno ozbiljno. Jako je bitno da slušamo trenera, motivacija i pažnja se usmerila na kvalifikacije za evropska takmičenja – rekao je Apija novinarima u Novom Sadu.
Vojvodina sutra gostuje Spartaku u Subotici u 25. kolu Super lige Srbije, a fudbaler iz Gane je istakao da Novosađani ne smeju da potcene nijednu ekipu.
-Svaki meč je nova borba, nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, sve ih moramo poštovati. Atmosfera je dobra i očekujem odličnu utakmicu – kazao je Apija.
On je dodao da još traži svoju formu, pošto godinu dana nije igrao fudbal.
-Još nisam na svom nivou, ali posle jednogodišnje pauze se polako vraćam u formu. Polako se uključujem i mislim da ću mnogo više doprineti timu u narednom period – rekao je Apija.
Privremeni trener Vojvodine Spasoje Jelačić kazao je da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Spartaka.
-Očekujem neizvesnu utakmicu jer je Spartak kvalitetna ekipa. Njihov trener je radio kod nas, te nam to može predstavljati dodatnu prepreku. Subotičani tradicionalno igraju na mali broj golova i igraće čvrsto, da ne prime gol. Želimo da dominiramo u posedu lopte, ko tu bitku dobije na sredini terena taj će biti bliži trijumfu – kazao je Jelačić.
On je istakao da fudbaleri Vojvodine moraju da zaborave period loših rezultata.
-Treba da stavimo tačku na ono što je iza nas. Moramo da gledamo unapred i da se potrudimo da u narednim utakmicama napravimo što bolje rezultate – zaključio je Jelačić.
Utakmica između Spartaka i Vojvodine počinje sutra u 16.00 na stadionu u Subotici.

 

Povezana vest:  Borini: Gol Čelsiju je za Sanderlend, ne za Liverpul