nikola_lazetic_cz18. KOLO JELEN SUPER LIGE

Zvezda motivisana protiv Napretka

 

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nikola Lazetić izjavio je da će njegova ekipa protiv Napretka imati veliki motiv, pošto su Kruševljani u prvom delu sezone osvojili bod protiv crveno-belih. U subotu od 18,00 časova Crvena zvezda dočekuje jednog od samo dva jesenja dužnika. Lider šampionata nasuprot sebe imaće ekipu Napretka, koja je jesenas, bukvalno u polumraku, stadiona u Kruševcu uspela da izbori remi sa našim timom.

Kapiten Nikola Lazetić uoči  18. kola uveren je da će se ekipa na pravi način revanširati Kruševljanima i da će pred svojim navijačima ostvari treću prolećnu pobedu i tako nastaviti sigurnim korakom ka zacrtanim ciljevima.

Povezana vest:  Kopenhagen se rastao sa trenerom Nilsonom

– Imamo motiv da se revanširamo. Ali i da nismo u Kruševcu odigrali remi, nama bi u svakom slučaju pobeda bila cilj, iz razloga što igramo pred našim navijačima i što svaki meč moramo da odigramo maksimalno angažovano, jer samo tako možemo da osvojimo titulu – napominje Lazetić.

Da će Kruševljani doći na Marakanu sa visokim ambicijama Zvezdin kapiten se uverio kada je tim putovao na pripreme u Tursku – saputnik u avionu bio im je upravo naredni rival.

Povezana vest:  Pritvor zbog sumnje na proneveru u FK "Hajduk Veljko"

– Na našem stadionu ćemo dati sve od sebe da pobedimo protivnika koji sigurno nije lak. Putovali smo sa njima na pripreme, bili smo u istom avionu i videli smo da su puni ambicije i želje da počne prvenstvo i da su se jako dobro spremili. Žele da naprave iznenađenje, ali mi im to nećemo dozvoliti – kaže kapiten Crvene zvezde.

Lazetić ne sumnja da će igra i forma našeg tima iz kola u kolo napredovati. Usotalom, boljitak je već viđen na Banjici, iako je meč odigran na katastrofalnom terenu.

Povezana vest:  Ćurčić naknadno pozvao Kataija

– Zvezda će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje. Posle te prve utakmice koju smo odigrali kod kuće protiv Jagodine komentari u novinama su bili pesimistički, svi su potcenili Crvenu zvezdu napisavši da smo odigrali slabo na toj premijeri. Ponavljam, bolje da se iz utakmice u utakmicu diže forma. Bolje je tako nego da neke mečeve pobeđujemo ubedljivo, a neke gubimo ili remiziramo. Mi držimo konstantu i skupljamo bodove. Napredak se nastavlja protiv Napretka.