Iker_Casillas_2012

Kasiljas: Bili smo svi kao jedan
 
Kapiten fudbalera madridskog Reala Iker Kasiljas rekao je večeras da je ekipa zahvaljujući sjajnom timskom duhu i hrabrosti došla do pobede nad Barselonom (2:1).
-Svi smo bili kao jedan, u pravim trenucima smo reagovali baš onako kako je trebalo. Moramo sada da idemo meč po meč, kako bi i teoretski osigurali osvajanje titule – rekao je Kasiljas novinarima posle meča.
Real je večerašnjom pobedom stekao sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Barselonom, a do kraja Primere ostala su četiri kola.
-Ovo je bio odlučujući korak ka tituli, sada moramo da privedemo šampionat kraju na pravi način. Nismo imali previše problema večeras, kontrolisali smo meč skoro perfektno – kazao je vezista Reala Chabi Alonso.
Strelac pobedonosnog pogotka za Real bio je Kristijano Ronaldo u 75. minutu.
-Mi koji radimo sa njim svakodnevno nismo iznenađeni što igra najbolje u najvažnijim mečevima. On je za mene najbolji fudbaler na svetu – rekao je pomoćni trener Reala Aitor Karanka.
Real je večeras postavio i novi rekord španskog prvenstva po broju postignutih golova u jednoj sezoni, pošto su igrači „kraljevskog“ kluba do sada 109 puta zatresli protivničku mrežu.

 

Povezana vest:  Severna Koreja emitovala snimak utakmice Južne Koreje