robert_prosinecki_cz_banat

Prosinečki: Pobede za dobru atmosferu pred finale Kupa

 

Trener fudbalera Crvena zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da mu je najvažnije da ekipa pobedama u prvenstvu stvori dobru atmosferu pred meč sezone protiv Borca u finalu Kupa Srbije.

-Pričao sam sa igračima i rekao im da hoću da do kraja pobedimo u svakoj utakmici. Bitno je da derbi dočekamo u dobroj atmosferi, a onda i najvažniji meč sezone, finale Kupa – rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare na Marakani.

Povezana vest:  Milan oslabljen pred utakmicu sa Barselonom

Crveno-beli sutra gostuju OFK Beogradu u 26. kolu Superlige Srbije, gde je pitanje prvaka, praktično rešeno, jer vodeći Partizan ima 10 bodova prednosti.

-Očekuje nas tradicionalno teška utakmica. OFK Beograd ima dobar tim i motiv da odigra kvalitetno. Igraće rasterećeno, pošto ne mogu ni gore ni dole na tabeli – naveo je hrvatski stručnjak.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Mensah i Kingson će biti spremni za mečeve Gane

Prosinečki je dodao da očekuje zanimljivu i otvorenu utakmicu na Karaburmi. Crveno-beli nisu primili gol na osam uzastopnih utakmica i golman Boban Bajković blizu je obaranja klupskog rekorda koji drži Zvonko Milojević.

-Ne obraćam puno pažnju na rekorde, ali to bi bilo dobro za samopouzdanje i ekipe i golmana Bajkovića – zaključio je Prosinečki.

Povezana vest:  Rikardo Sa Pinto ili Goran Đorović novi trener Crvene zvezde?!

Utakmica 26. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se sutra od 16.30 na Karaburmi.