simo_krunic_rad_jag

Krunić: Borac bolji nego što pokazuje tabela

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je duel sa Borcem iz Čačka jedan od najvažnijih mečeva u sezoni za obe ekipe.

-Svesni smo, ova utakmica je Borcu poslednja šansa za opstanak u ligi, a nama najznačajnija i najvažnija za učešće u evropskom takmičenju koje toliko želimo – rekao je Krunić na konferenciji za medije u Jagodini.

Povezana vest:  Navijač Junajteda zvao policiju i tražio Aleksa Fergusona

On je naveo da je Borac pokazao da ume dobro da igra u gostima i priznao da ga iznenađuje činjenica da su Čačani pretposlednji na tabeli.

-Mi ćemo i u ovoj utakmici, kao i u svim ostalima, pružiti svoj maksimum, to je ono što tražim od igrača. Da daju sve od sebe, pa ćemo da vidimo kakav će biti rezultat – rekao je Krunić.

Povezana vest:  Adrijano očekuje dobru saradnju sa Totijem i Vučinićem

On je napomenuo da zbog povreda, bolesti i kartona ne može da računa na Mohameda El Moniru, Duška Dukića, Josipa Projića i Miloša Krstića, ali je istakao da ekipa ima spremne zamene. Prvotimac Jagodine Aleksandar Stojković podsetio je da je Borac na dnu tabele „ali to mesto, sigurno po svom kvalitetu, ne zaslužuje, mesto mu je u vrhu tabele“.

Povezana vest:  Filip Malbašić na jednogodišnjoj pozajmici u Partizanu

-Njima je ovo najbitnija utakmica za opstanak u ligi, a nama je svaka utakmica važna, da nastavimo niz dobrih rezultata, da još jednom obradujemo navijače – rekao je on.

Utakmica 26. kola Superlige između Jagodine i Borca igra se sutra od 16.30.