grant_kzn_1

Grant: Borac iz Čačka me podseća na Vest Hem

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da će do kraja prvenstva šansu dati mladim igračima i otkrio da će morati posebno da čuva Lamina Dijaru, koji mu je jedini zdravi napadač u ekipi.

-Planiram da pružim šansu nekim mlađim igračima, videćemo da li će to biti već sada u Čačku ili u preostalim mečevima do kraja. Dijaru moram da čuvam u kutiji, pošto mi je on jedini napadač na raspolaganju – rekao je Grant na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Ostaje li Gvardiola na klupi Barselone i iduće godine?

Izraelski stručnjak je istakao da postoji velika mogućnost da Lazar Marković neće igrati u nedelju protiv Borca u Čačku, gde je crno-belima potreban samo jedan bod za osvajanje pete uzastopne titule šampiona.

-Borac se grčevito borbi za opstanak. Iz iskustva u Vest Hemu znam da svi timovi koji su u toj situaciju rade svi ne bi li došli do bodova.

Povezana vest:  Krunić: Odigraćemo maksimalno oprezno protiv Radničkog

Grant je dodao da već sada prati nekolicinu igrača iz domaćih klubova i istakao da zna na kojim pouzicijama su mu potrebna pojačanja za sledeću sezonu.

-Mladi Hari Agonbar se vratio u London, a posle večitog derbija verovatno će doći još dva igrača na probu. Tek nakon toga ćemo videti šta će biti sa eventualni pojačanjima – poručio je Grant.

Povezana vest:  Pižon: Prepuštam fudbalerima Severne Irske ulogu favorita!

Prema njegovim rečima zbog obaveza u Partizanu neće ići u Minhen da gleda finale Lige šampiona između Čelsija i Bajerna. Utakmica 27. kola između Borca i Partizana igra se u nedelju od 16 sati.