grant_kzn

Grant isprobava još dvojicu posle derbija

 

Trener Partizana Avram Grant izjavio je danas da će probati još dvojicu igrača iz inostranstva posle sledeće nedelje i derbija s Crvenom zvezdom, ali nije hteo da otkriva njihova imena.

-Hari Agombar je bio nedelju dana na probi i vratio se u Englesku. Testiraću još dvojicu igrača koji će doće posle derbija, a posle toga ću odlučiti. Znam koja mi je pozicija najpreča, ali sve to čuvam za sebe – rekao je Grant novinarima u centru Teleoptik.

Povezana vest:  Španski mediji: Gde je granica za Mesija?

Izraelski stručnjak je ponovio da se igrači iz inostranstva teško odlučuju na dolazak u Srbiju zbog slabog kvaliteta lige i malih plata, ali da Partizan mora da ostane konkurentan.

-Igrači iz boljih liga će teško doći u Srbiju zbog kvaliteta I malih plata, ali Partizan ne može da dovodi samo jeftine igrače, jer mora da ostane konkurentan. Pratim i nekoliko igrača u domaćem prvenstvu i redovno o tome pričam sa saradnicima – rekao je Grant.

Povezana vest:  Conga: Imam šanse protiv Đokovića

-Očekujem da će žreb za evropska takmičenja biti težak i pravio bih tim za to, ali moramo da vidimo koliki će nam biti budžet za pojačanja na kraju sezone – dodao je trener Partizana.

On je novinarima odgovorio da neće uživo gledati finale Lige šampiona, u kome igraju njegov bivši tim Čelsi i Bajern Minhen, jer se istog vikenda igra i domaće prvenstvo.

Povezana vest:  Treneru Sparte ublažena kazna

-Neću ići u Minehn na finale jer imam obaveze u Beogradu. Znam da je potražnja za milion karata, ali mi ne bi bio problem da nabavim ulaznicu jer imam prijatelje u oba kluba – rekao je Grant.