Carlos Tevez_1

Tevez: Ostaću u Sitiju, želim da se odužim vlasniku

 

Napadač Mančester Sitija Karlos Tevez izjavio je da planira da ostane u klubu i oduži se vlasniku Šeiku Mansuru, preneli su danas engleski mediji. Tevez je na poslednje tri utakmice postigao četiri gola, a klub je ponovo u trci za šampionskom tiitulom.

Argentinac šest meseci nije bio u timu zbog sukoba sa menadžerom Robertom Manćinijem, pošto je u septembru odbio da uđe u igru sa klupe na meču Lige šampiona protiv Bajerna.

Povezana vest:  Vesthem odneo bodove iz Njukasla

-Klub poslednjih nekoliko godina gradi nešto posebno, projekat i san po kojem je Siti na prvom mestu. Ovde sam od početka i delim istu viziju sa Šeikom Mansurom. On je uvek bio divan prema meni i ostaću u klubu koliko god bude potrebno, jer želim da mu se odužim – rekao je Tevez.

Poslednji put Siti je osvojio titulu davne 1968. godine.

Povezana vest:  Galatasaraj nudi 3,8 miliona evra po sezoni za Terija

-Ja sam ambiciozna osoba i želim da radim i osvajam titule sa Sitijem. To me jedino zanima i kao igrača i kao osobu – dodao je Tevez.

Derbi meč 35. kola Premijer lige Mančester Siti – Mančester Junajted na programu je večeras od 21 čas, a u slučaju pobede ekipa Roberta Manćinija će dva kola pre kraja prvenstva preuzeti prvo mesto na tabeli zbog bolje gol razlike.

Povezana vest:  EURO 2012, Englezi pod istragom UEFA